logo

Läge, känsla och frihet.

Vårt mål är att göra ditt företag ännu mer framgångsrikt med hjälp av ett perfekt anpassat kontor. Vi vet vad centrala och strategiska lägen kan betyda för affärerna. Därför har vi kontor såväl vid Nybroviken, Globen och i Solna Centrum - alla unika lägen på sitt sätt i fråga om känsla, tillgänglighet och närmiljö. Eftersom vi också vet att förutsättningarna ibland kan förändras fort för våra kunder erbjuder vi flexibla kontrakt med endast tre månaders uppsägningstid. Kontorsrum, mötesrum, virtuellt kontor med mera.

Globen 2004

Under 2004 tog vi ett nytt steg då vi efter sommaren invigde en ny anläggning på Arenavägen 41 vid Globen. Nu har över 40 företag och mer än 100 personer sin verksamhet här. I och med starten av Kontoret Globen fann vi en ny målgrupp av företag som gärna sitter i moderna lokaler med centralt läge fast utanför själva stadskärnan.

Nybroviken 1996

Verksamheten startades med adress på Birger Jarlsgatan 2, som ett kontorshotell med 20 st rum för uthyrning. Redan under 1997 utökades verksamheten till det dubbla för att under 2002 ta ytterligare 14 rum, fortfarande med adress nere vid Nybroviken.

Solna 2007

Under 2007 startades vårt senaste kontor - Kontoret Solna Centrum. Med adress Solna Torg 19, mitt i centrum med över 120 butiker och restauranger kan vi erbjuda plats i moderna lokaler för över 80 personer.