Nöjda hyresgäster

Hur är det att sitta på Kontoret?

Sedan vi öppnade 1996 har vi haft många hyresgäster på våra kontorshotell och flera av dem har varit med oss ända sedan starten. Det är vi glada och stolta över. Hos oss sitter idag en härlig mix av företag både när det gäller storlek och bransch. Tillsammans bildar vi Kontoret – en plats för företag att trivas, mötas och utvecklas på. Så här säger några av alla våra nöjda hyresgäster.

B Engaged logo
”Jag har suttit på Kontoret Solna Centrum i över tio år, och tycker det är helt fantastiskt. Fina lokaler, bra utrustning och service, god tillgång till mötesrum, nära till centrumet och framför allt underbar personal!”

Maria Nettersand

B-Engaged AB

DiaSorin logo
”Vi har valt Kontoret Solna Centrum för att läget är bra för oss. När våra medarbetare kommer från olika delar av Europa är närhet till flygplats och hotell av stort värde. Det är också smidigt med närhet till all service som centrumet erbjuder.

Representativa mötesrum med enkel uppkoppling till konferenssystem och bredband gör att vi kan hålla möten med god kvalitet. Det är också en lyx att kunna nyttja frankering, kopiering samt kaffemaskiner och att det finns personal på plats som tar hand om oss på bästa sätt.

DiaSorin trivs väldigt bra!”

Lina Voulethe

DiaSorin

Baloo logo
”Vi har valt Kontoret pga den otroligt mysiga stämningen bland hyresgäster och personal, de trevliga ljusa kontoren och de charmiga konferensrummen. Det bästa är receptionen – makes us smile!”

Hellen Lidgard

Baloo

Red Locker logo
”Vi flyttade in hos Kontoret Nybroviken för drygt ett halvår sedan och har sedan dag 1 varit mycket nöjda. Grundvärderingar såsom människor, jämställdhet och arbetsmiljö är tre hjärtefrågor som vi själva arbetar med och därför valde vi kontor mycket utifrån dessa.

Vi tycker om att vara på Kontoret för att det alltid är god stämning, vi gillar vårt luftiga men mysiga rum och servicen hos personalen.

Det bästa med Kontoret är att man kan växa tillsammans med sitt kontor, närheten till snabb hjälp med små ärenden i en stressig vardag och den genuint positiva stämningen!”

Liza Eriksson

Red Locker

Ability2Sustain logo
”Vi har valt Kontoret pga läget, att det är mysigt och den höga servicenivån. Det är ett bra upplägg med små kontor och mycket mötesrum i olika storlekar. Även bra lösning för lunch och fika.

Det bästa är:

  • Kanonservice med bästa personalen. Längtar hit!
  • Aktiviteter, fester och vernissage.
  • Förändring med jämna mellanrum, tavlor, möbler, färgsättning och färska blommor.
  • Bästa kaffet, dricker hellre här än ute på restauranger.
  • Frukostmys!”
Agneta Gjöthlén & Carina Qvarngård

Ability2Sustain

NextStep recruitment
”Vi har valt Kontoret på grund av läget. Det bästa är sammanhållningen och alla olika aktiviteter.”

Temketu Woldu

NextStep Recruitment

Vill du också bli en del av Stockholms bästa kontorshotell?