Våra tjänster

Eget kontor

N
Arbeta ostört
N
Personlig utformning
N
Profilerande
N
Nätverka på dina villkor
N
Fria mötesrum
N
Access 24/7/365
Läs mer
Ett eget kontor innebär att du hyr ett eget kontorsrum. Du har access till Kontoret dygnet runt, året om. I hyran ingår bemannad reception, växelservice, telefonsvarstjänst, fria mötes- och konferensrum, möjlighet att boka möten på våra andra anläggningar, Internet via kabel och WiFi, städning, telefonabonnemang, uppkoppling mot skrivare med säkra utskrifter, kopiatorer och scanners, bud- och posthantering, kaffe i olika varianter, te, frukt, inpasseringssystem och larm, del i gemensamhetsutrymmen och skyltning etc. Dessutom får du och dina kunder ta del av tillställningar som exempelvis vernissager och event. Vi bjuder även på gemensamma frukostar, after work och fester.
Kontoret - eget kontor
Kontoret - delat kontor

Delat kontor

N
Nätverka med andra företag
N
Fria mötesrum
N
Flexibelt
N
Kostnadseffektivt
N
Socialt
N
Access 24/7/365
Läs mer
Vi har flera varianter på delade kontor. Du har bland annat möjlighet att välja att dela rum med ett eller flera andra företag eller ha en mobil plats. Du har access till Kontoret dygnet runt, året om. I hyran ingår bemannad reception, växelservice, telefonsvarstjänst, fria mötes- och konferensrum, möjlighet att boka möten på våra andra anläggningar, Internet via kabel och WiFi, städning, telefonabonnemang, uppkoppling mot skrivare med säkra utskrifter, kopiatorer och scanners, bud- och posthantering, kaffe i olika varianter, te, frukt, inpasseringssystem och larm, del i gemensamhetsutrymmen och skyltning etc. Dessutom får du och dina kunder ta del av tillställningar som exempelvis vernissager och event. Vi bjuder även på gemensamma frukostar, after work och fester.

Virtuellt kontor

N
Representativ adress
N
Möjlighet att boka mötes- och konferensrum
N
Postservice
N
Möjlighet att nätverka på våra tillställningar, event och fester
Läs mer
Önskar du en representativ företagsadress och hjälp med posthantering? Då är det virtuella kontoret perfekt för dig. Du har också möjlighet att boka mötes- och konferensrum. Dessutom får du och dina kunder ta del av tillställningar som exempelvis vernissager och event.
Kontoret - virtuellt kontor
Kontoret - lounge

Lounge

N
Nätverka
N
Enskilda samtal
N
Avslappnade möten
N
En stund för avkoppling
N
Inspirerande miljöer
N
Spännande möten
Läs mer
Ibland behöver man tid för att koppla av. Kanske med en kollega, en kontorsgranne eller bara med en kopp kaffe som sällskap. Våra lounger är till för dig och dina kunder och det är ett suveränt sätt att nätverka bland alla kontorsgrannar. Här kan du välja att sitta i en mindre loungegrupp eller i ett större sammanhang med mer rörelse och fler spontana möten.

Möte & konferens

N
Fria mötestimmar
N
Fria konferenstimmar
N
Varierande storlekar
N
För möten och samtal
N
Bokning via reception eller Internet
N
Access 24/7
Läs mer
Hos oss ingår mötes- och konferenstimmar. Vi erbjuder rum i olika storlekar, allt från det större mötet till det mindre samtalet. Du har även möjlighet att boka mötes- och konferensrum på våra andra Kontor. Bokning sker smidigt via receptionen eller via Internet. Vill du ha hjälp med konferensservice så kan vi ordna det också. Våra mötes- och konferensrum är utrustade för olika ändamål; vissa med TV och möjlighet till videokonferens, andra med whiteboard och vissa med bekväma fåtöljer för samtal.
Kontoret - möte och konferens
Kontoret - event

Event

N
Vårfester
N
Julfester
N
Gemensamma frukostar
N
After work
N
Höstfester
N
Gästföreläsare
Läs mer
Vi tror på event och glada tillställningar. Vi bjuder gärna på frukostar, after work, gästföreläsningar och fester. På våren håller vi i en stor vårfest för samtliga våra kontor dit du och dina kunder är varmt välkomna. På hösten anordnar vi höstfest och när julen närmar sig är det självklart dags för julfest. Perfekt för både humöret och nätverkandet!

Vernissage

N
Pågående konstutställning
N
Engagerade konstnärer
N
Bjud in kunder till vernissage
N
Omhängning flera gånger per år
N
Vacker miljö
N
Tavlor och skulpturer
Läs mer
Vi har, i mer än 10 år, haft en pågående konstutställning hos oss. Med engagerade konstnärer har vi skapat en miljö med tavlor och skulpturer som berör, hänför och inspirerar. Konsten byts ut flera gånger per år och i samband med det är du, tillsammans med dina kunder, vänner och familj, välkomna på vernissage.
Kontoret - vernissage

​Vi finns på Stockholms mest strategiska platser

Stockholm växer. Den som fortfarande tror att allt händer i Stockholm city får tänka om. Visst finns pulsen här men mycket av det nya företagandet finns över hela Stockholm. Vi har valt att möta företagen på fyra platser.

Ett centralt mitt i stan, ett stenkast från Stureplan. De andra tre strax utanför Stockholms vägtullar. Ett vid Globen på den södra sidan, ett vid Alviks Strand västerut och ett mitt i Solna Centrum norr om stan. Alla lätt tillgängliga med kommunikationer och bil.

​På Kontoret hålls kontinuerligt en konstutställning, där konsten byts ut kvartalsvis. I samband med det bjuder vi även till vernissage för er och era kunder. För gemenskapens skull, och för ett positivt nätverkande, erbjuds även höst-, jul- och vårfester. Vi erbjuder även gemensamma frukostar och tillställningar som AW och mingel.