OM OSS

SKICKA MEDDELANDE TILL OSS

Välj vilket/vilka Kontor du är intresserad av

Vad kul! Vi hör av oss inom kort

Kontoret Nybroviken öppnade 1996, på Birger Jarlsgatan 2. Här erbjuder vi ett representativt kontor precis intill Nybrokajen och ett stenkast från Stureplan.

 

Kontoret Globen slog upp dörrarna 2005, tätt följt av Kontoret Solna Centrum som öppnade 2007. Kontoret Globen ligger på Arenavägen 41, på 12:e våningen. Där har vi en utsikt som når över hela Stockholm! 

 

Kontoret Solna Centrum ligger mitt inne i Solna Centrum, ett bättre läge i Solna är svårt att hitta! 

 

Kontoret Alviks Strand invigde vi 2011. Kontoret ligger längs vattnet med en fantastisk utsikt över Mälaren och Stockholm. 

Här finns alla möjligheter att hitta ditt favoritkontor. Vi kan hjälpa dig med kontorslösningar i form av bland annat eget kontor, fast plats och virtuellt kontor. Berätta hur du vill ha det på ditt kontor så tar vi fram en lösning som är anpassad för er.

 

I hyran ingår det mesta, lite beroende på vilken tjänst du väljer och vilket Kontor du väljer att sitta på. Bland annat erbjuder vi bemannad reception/växel som tar hand om dina samtal och besök, konferens- och mötesrum, posthantering, tillgång till Kontoret dygnet runt, året om, Internet, telefonabonnemang, kopiatorer, scanners, kaffe och te, färsk frukt och städning. Vi kan också hjälpa till med bland annat sekreterarservice,kemtvätt, budservice, försäljning av kontorsmaterial, resebokningar, IT-support och utskrifter.